Hvad er en æggekop?

Et æggebæger er en lille, rund, åben beholder, der bruges til at rumme æg.

Hovedformålet med en æggekop er at holde ægget oprejst og nemt at pille.

Det forhindrer også ægget i at revne, når det pilles.

En æggekop kan laves af ethvert materiale, der kan holde et æg på plads. Nogle mennesker laver dem af plastik eller silikone, mens andre bruger kopper lavet af porcelæn eller glas.

De bedste æggekopper til at tilfredsstille din morgenmadstrang

Æggekopper er en god morgenmadsmulighed for dem med en sød tand. De er fyldt med chokolade, småkager og andre lækre slik. Men hvad er de bedste æggebæger derude? Vi tager et kig på tre af de mest populære æggebæger for at tilfredsstille dine morgenmadsbehov.

Den første æggekop er fra Dunkin' Donuts og den hedder Chocolate Chip Cookie Dough Egg Cup. Den har et chokolade-chip-småkagedejfyld toppet med flødeskum og skumfiduser. Den anden er Nutella Cupcake Egg Cup fra McDonald's, som har Nutella-fyld toppet med vaniljefrosting og et drys hasselnødder på toppen. Endelig har vi Reese's Peanut Butter Cup Egg Cup fra Starbucks, som har jordnøddesmørfyld toppet med mælkechokoladeganache

Hvorfor du ikke bør spise æg fra køleskabet! – Sandheden om, hvad der sker med dem inde i køleskabet

Sandheden er, at æg ikke er beregnet til at blive nedkølet. De er beregnet til at blive opbevaret i æggekartonen på et køligt og tørt sted.

Æg fra køleskabet har en højere risiko for at blive forurenet med skadelige bakterier som salmonella. Det er fordi, når æg bliver kolde, bliver deres beskyttende belægning mere permeabel og kan ikke beskytte dem så godt.

Hvis du vil spise æg, er det bedst at købe dem mindst en uge før du skal bruge dem, så de kan komme tilbage til stuetemperatur og derefter opbevare dem i køleskabet i højst tre uger.

Hvad er forskellen mellem et pocheret og hårdt kogt æg?

Æg er en af de mest alsidige fødevarer i verden. De kan serveres på mange forskellige måder, og de kan bruges til at lave en række forskellige retter. Derfor er det svært at vide, hvad der er forskellen mellem pocheret og hårdkogt æg.

Pocherede æg koges ved at simre dem i varm væske, typisk vand eller bouillon, indtil de lige er stivnet. Hviderne størknes derefter med en forsigtig tilførsel af varme nedefra, normalt med en gryde med kogende æggebægere vand eller damp fra en elkedel, mens blommen forbliver flydende.

Pocherede æg spises bedst, så snart de er kogt og bør ikke genopvarmes eller nedkøles, fordi det vil gøre dem gummiagtige og seje.

Hårdkogte æg koges derimod i cirka 10 minutter i vand inden

Sådan laver du æg til din brunch eller middag i aften med kokken Adam og Emily! | Food Bloggers Academy Ep. 37

Kom dine æg i en kop! Dette er en opskrift på færdiglavede æggebæger, der er perfekte til morgenmad, brunch eller aftensmad.

I denne video viser kokken Adam og Emily dig, hvordan du laver æggebæger. De starter med at forvarme ovnen til 350 grader Fahrenheit. Dernæst bruger de en muffinpande og fylder hver kop med baconstykker og revet ost. Til sidst knækker de et æg i hver kop og bager dem i cirka 15 minutter, eller indtil æggene er stivnet.